Piyasadaki en pahalı otomobiller - Son Dakika
Teknoloji

Piyasadaki en pahalı otomobiller

Piyasadaki en pahalı otomobiller

Piyasada satışı devam eden en pahalı otomobiller listemizi sizlerle paylaşıyoruz. Gelin listenin başını çeken araçlara birlikte bakalım...

20.12.2022 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Piyasadaki en pahalı otomobiller dediğimiz zaman birçok kişinin aklında Ferrari ve Lamborghini gibi bilindik markaların modelleri geliyor. Fakat bugün paylaştığımız listenin içerisinde yer alan araçlar ve fiyatları sizleri şaşırtabilir.

Piyasadaki en pahalı otomobiller

Üst segment araç üreticileri, özenle geliştirdikleri otomobiller için yüksek gelir seviyesine sahip kişilerin bile ulaşmakta zorlanacağı fiyat etiketleri koyuyor. Bu nedenle listemizi hazırlarken yalnızca birkaç markanın araçlarının yer almaması için hepsinden yalnızca bir model dahil ettik.

Aşağıda listesini paylaştığımız otomobillerin büyük bir kısmı ülkemize yalnızca sipariş üzerine getiriliyor. Bu sebeple sizlerle yurtdışı fiyatlarını paylaştık. Ancak ülkemizdeki fiyatlandırmaya örnek olması için Mercedes Maybach S Class'ı ele alalım. Yurt dışı fiyatı 185 bin dolar olan otomobilin ülkemizdeki fiyatı 6 ile 9 milyon TL arası değişiyor.

Türkiye'de satılan elektrikli otomobiller ve fiyatları!

SıralamaAracın ModeliFiyatı (USD)
15BMW M8 Convertible$155 bin dolar 14Acura NSX$170 bin dolar 13Maybach S Class$185 bin dolar 12 Porsche 911 Turbo S Cabriolet$220 bin dolar 11 McLaren 720s$300 bin dolar 10 Ford GT$500 bin dolar 9Mercedes-AMG One$2.5 milyon dolar 8 Aston Martin Valkyrie$2.6 milyon dolar 7Ferrari Pininfarina Sergio$3 milyon dolar 6W Motors Lykan Hypersport$3.4 milyon dolar 5Lamborghini Veneno$4.5 milyon dolar 4Koenigsegg CCXR Trevita$4.8 milyon dolar 3 Bugatti La Voiture Noire$12.5 milyon dolar 2Pagani Zonda HP Barchetta$17.5 milyon dolar 1Rolls-Royce Boat Tail$28 milyon dolar

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Piyasadaki en pahalı otomobiller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement