Sırada Hangi Ülke Var? - Son Dakika
Teknoloji

Sırada Hangi Ülke Var?

Sırada Hangi Ülke Var?

Apple'ın WWDC'de mobil ödeme sistemi için duyuru yapması bekleniyor.

07.06.2015 13:47
Hasan Uğur Nayır - -

Yarın akşam WWDC 2015 gerçekleşecek. Türkiye saati ile 20:00'de başlayacak olan etkinlikte iOS 9, yeni OS X dışında Apple'ın müzik servisini ve diğer yeniliklerini duyurması bekleniyor. Belki Apple sürpriz yapıp 12.9 inç'lik iPad Plus veya diğer adıyla iPad Pro'yu tanıtabilir. Gerçi pek sanmıyorum ama Apple'ın şapkadan ne çıkaracağı belli olmuyor.


WWDC'de açıklığa kavuşacak konulardan biri de Apple Pay. Mobil ödeme sisteminin Kanada'da faaliyete geçeceği bilinen bir gerçek. Şimdi ise kulislerde Apple Pay'in bu yaz İngiltere kullanılmaya başlanacağı söyleniyor. Apple'ın İngiltere duyurusunu pazartesi günü yapacağı ileri sürülüyor. Aralık ayına zamanda yolculuk yaparsak, Apple'ın Londra ofisinde mobil ödeme sistemine odaklı bir ekip oluşturmak istediği ortaya çıkmıştı. Hatta Cupertino'lu şirket geçen sene İngiltere'deki bankalarla görüşme halindeydi.


Bazı piyasaya gözlemcilerine göre çıktığından beridir yükselişe geçen Apple Pay 2016'da daha fazla ülkede aktif halde kullanılacak. Birkaç analist raporunda Apple'ın gizliden gizliye farklı ülke bankalarıyla görüşmeler halinde olduğu belirtiliyor.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sırada Hangi Ülke Var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement