Sony Xperia Z5'in Yepyeni Fotoğrafı - Son Dakika
Teknoloji

Sony Xperia Z5'in Yepyeni Fotoğrafı

Sony Xperia Z5\'in Yepyeni Fotoğrafı

Çok yakında lanse edilecek olan Sony Xperia Z5'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı.

30.08.2015 14:17
Furkan Yaldız - -

Gelen son bilgilere göre teknoloji devlerinden Sony Mobile, önümüzdeki hafta Sony Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium olmak üzere üç farklı akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Söz konusu telefonların tanıtım tarihi için geri sayım devam ederken cihazlara dair sızıntılar da yaşanmaya devam ediyor. Son olarak ise Xperia Z5'in yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı.


Geçtiğimiz günlerde Sony Xperia Z5'in parmak izi okuyucu sensörü ile birlikte geleceği dile getiriliyor. Bugün ortaya çıkan fotoğraf ise Sony'nin altın renkli amiral gemisini yeniden gözler önüne seriyor. Çok yakında tanıtılacak olan akıllı telefonların özellikleri hakkında da bazı bilgiler bulunuyor. Sony Xperia Z5, 5.2-inçlik Full HD ekrana sahip olurken Sony Xperia Z5 Compact ise 4.6 inçlik 720 x 1280 çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Ayrıca Sony Xperia Z5 Premium versiyonun ise 5.5 inçlik 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde ekranla geleceği belirtiliyor. Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, 8MP ön kamera ve 23MP arka kamerada cihazların diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor.


Japonya merkezli Sony, söz konusu akıllı telefonlarını 2 Eylül 2015 tarihinde IFA 2015'te düzenleyeceği etkinlikte tanıtabilir.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony Xperia Z5'in Yepyeni Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement