Windows 8.1'e Gelen Güncelleme, Fare Yavaşlığını Ortadan Kaldırdı - Son Dakika
Teknoloji

Windows 8.1'e Gelen Güncelleme, Fare Yavaşlığını Ortadan Kaldırdı

Windows 8.1\'e Gelen Güncelleme, Fare Yavaşlığını Ortadan Kaldırdı

Microsoft'un yayınladığı güncelleme ile Windows 8.1 kullanıcıları artık oyunları daha iyi oynayabilecek.

09.11.2013 18:29

Furkan Yaldız - - Microsoft'un Metro UI arayüzlü yeni işletim sistemi Windows 8, geçtiğimiz Ekim ayında aldığı Windows 8.1 güncellemesi ile daha stabil hale gelmişti. Bu yeni sisteme kavuşan kullanıcılardan bazıları, belli bir süre sonra Microsoft destek sayfasında, fareleri istedikleri gibi hareket ettiremediklerini ve bu durumun oyun oynarken çok can sıkıcı olduğunu dile getirmişti. Ardından şikayetler üzerine harekete geçen dev yazılım şirketi Microsoft, bugün söz konusu sorunu ortadan kaldıran bir güncelleme yayınladı.

Windows 8.1 ve Windows Server 2012 R2 işletim sistemli cihazlar için Microsoft Destek sayfasında sorunu ortadan kaldıran bir yama yayınlandı. 32 bit ve 64 bit versiyonları bulunan yama dosyasına buradan ulaşabilirsiniz. Microsoft'un paylaştığı yama ile sorunların giderildiği oyunların listesi ise şöyle;

Call of Duty: Black Ops; Call of Duty: Black Ops – Multiplayer; Call of Duty: Black Ops II; Call of Duty: Black Ops II – Multiplayer; Call of Duty: Black Ops II – Zombies; Call of Duty: Ghosts – Multiplayer; Call of Duty: MW2; Call of Duty: MW2 – Multiplayer; Call of Duty: MW3; Call of Duty: MW3 – Multiplayer; Call of Duty: MW; Call of Duty: MW – Multiplayer; Counter Strike: Global Offensive; Counter Strike: Source; Deus Ex : Human Revolution; Deus Ex : Human Revolution Director's Cut; Hitman Absolution; Hitman Sniper Challenge; Half Life 2; Metro 2033; Portal; Tomb Raider.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Windows 8.1'e Gelen Güncelleme, Fare Yavaşlığını Ortadan Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement