Yandex ve Google 10 Kasım'ı Unutmadı! - Son Dakika
Teknoloji

Yandex ve Google 10 Kasım'ı Unutmadı!

Yandex ve Google 10 Kasım\'ı Unutmadı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yılında, 10 Kasım için dünyanın en büyük iki arama motoru olan Google ve Yandex de Ata'yı unutmadı.

10.11.2017 09:30

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yılında, 10 Kasım için dünyanın en büyük iki arama motoru olan Google ve Yandex de Ata'yı unutmadı. Normalde özel günler için Doodle hazırlayan Google, yine her zaman yaptığı değişiklikle karşımıza çıkarken, bu hamlenin bir benzerini de Yandex yaptı.

Google ve Yandex'in 10 Kasım paylaşımları

tarafında her zaman olduğu gibi kırmızı bir gül arama panelinin hemen altına konumlandırıldı. Bu gülün üzerine geldiğinizde ise Google'ın mesajını görebiliyorsunuz. Yine de gülün üzerine tıklamaya çalıştığınızda özel bir sayfaya yönlendirilmiyorsunuz.

"Ulu önder Atatürk'ü saygıyla anıyoruz."

10 Kasım

tarafında da logonun hemen altında şirketin Atatürk'ün ölüm tarihine güzel bir gönderme bulunuyor. 1938'in 8 sayısı sonsuzluk işareti ile değiştirilmiş. Yine bu özel logonun üzerine geldiğinizde bu sefer Yandex'in özel mesajını görebiliyorsunuz. Google'dan farklı olarak logonun üzerine tıkladığınızda özel bir sayfa açıldığını da ekleyelim.

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası"

10 kasım

& ;

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Yandex ve Google 10 Kasım'ı Unutmadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement