Yelp, Türkiye'deki Etkinliklerine Start Verdi - Son Dakika
Teknoloji

Yelp, Türkiye'deki Etkinliklerine Start Verdi

Yelp, Türkiye\'deki Etkinliklerine Start Verdi

Yelp İstanbul ilk tanışma partisini dün akşam Asmalı Lokal'de gerçekleştirdi.

25.04.2013 17:00  Güncelleme: 17:02

Hasan Genç - - Dünya genelinde 20 ülkede 140'tan fazla şehirde faaliyette olan Yelp, her türlü işletme ile ilgili gerçek yorumlarını paylaşan kullanıcılarını sadece internet üzerinde değil, etkinliklerde de buluşturuyor.

Katılımın yoğun olduğu tanışma partisinde İstanbullu Yelpçiler topluluk yöneticileri Gülfem Akten ile tanışma fırsatı buldu. Geceye Yelp Yeni Pazarlar Müdürleri'nden Uli Bilke de Londra'dan gelerek eşlik etti. Yelp İstanbul Topluluk Yöneticisi Gülfem A. etkinliklerin artarak devam edeceğini duyurdu. Dünya genelinde her ay yaklaşık 100 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği Yelp, her geçen gün İstanbul'lulara daha faydalı hale geliyor. Hırdavatçıdan kuaföre, tesisatçıdan esnaf lokantalarına, barlardan gece kulüplerine akla gelen her türlü işletmeyle ilgili bilgi sağlayan Yelp, aynı zamanda iPhone ve Android için monokl adllı özelliğiyle kullanıcılarına artırılmış gerçeklik deneyimi yaşamalarını sağlıyor. Çevredeki her türlü işletmeyi artırılmış gerçeklik ile gösteren uygulama aynı zamanda navigasyona bağlanarak sizi istediğiniz noktaya sesli olarak ulaştırıyor.

Dünya genelinde bulunduğu tüm şehirlerle ilgili farklı dillerde bilgi sağlama özelliğiyle öne çıkan Yelp, kullanıcıların hayatını kolaylaştıran web siteleri ve uygulamalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. İstanbullular'a her geçen gün daha faydalı hale gelen Yelp'in yeni etkinlikleri kullanıcıları tarafından heyecanla bekleniyor.

Yelp ile halen tanışmadıysanız yelp.com.tr'den detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hasan Genç - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yelp, Türkiye'deki Etkinliklerine Start Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement