Zuzu ile Evlere Şenlik Hediyeler - Son Dakika
Teknoloji

Zuzu ile Evlere Şenlik Hediyeler

Zuzu ile Evlere Şenlik Hediyeler

Zuzu.com, Amerika ve İngiltere'nin bir çok ödüle sahip, ileri gelen markalarını Türkiye ile buluşturuyor.

16.09.2014 13:30

Zuzu.com, Amerika ve İngiltere'nin bir çok ödüle sahip, ileri gelen markalarını Türkiye ile buluşturuyor.

En ilginç ev&dekorasyon, aksesuar, oyuncak, figür&koleksiyon, çocuk&bebek ürünleri gibi daha bir çok eğlenceli ürün www.zuzu.com ile Türk alıcılarının beğenisine sunuluyor.

Geniş ürün yelpazesini ilginç ve Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan çeşitlerle sürekli yenileyen www.zuzu.com; lisanslı markaların güvenilirliğini ve kalitesini de arkasına alarak internet mağazacılığında ses getirmeyi planlıyor. Uzun yıllar ithalat ve ihracat sektüründe hizmet vermiş güçlü bir firmanın bilişim sektöründeki gözbebeği olan site, gerek ürün gerekse hizmet kalitesinden ödün vermiyor.

Zuzu.com'un yüzlerce ilginç hediyeler  ve eğlenceli ürünle dolu sayfalarında dolaşırken; yer altından fırlamış gibi duran birebir boyutta dev,detaylı bir zombi bahçe heykeliyle; gerçek el bombası şeklinde, sizi kafeinden patlatmaya hazır bir kupa bardakla; leziz bir lolipop şeklinde şeker bir çay demliğiyle; pos pos bıyıklı bir bebek emziğiyle; partiler için birebir şişme bir sumocu kostümüyle veya koleksiyonunuza eklemeden duramayacağınız en özel lisanslı koleksiyon figürleriyle karşılaşabilirsiniz.

Güvenli ve pratik bir internet alışverişi sunan www.zuzu.com'da tek yapmanız gereken, "satın al" tuşuna basmak veya bir "alo" deyip telefon siparişi vermek!

Nakit, kredi kartı, paypal ve kapıda ödeme seçeneklerine ilave olarak havale ödemelerine özel bir de fiyat uygulaması olan www.zuzu.com, müşteri ilişkileriyle satın alma deneyiminiz ve sonrasında da güvenilir ve güçlü bir portre çiziyor.

The post Zuzu ile evlere şenlik hediyeler appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Zuzu ile Evlere Şenlik Hediyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement