TEK Parti Genel Başkanı Özal: "Hedefimiz Turgut Özal'la kalkınan 80'li yılların güzelliklerine dönmek" "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilirim" Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın oğlu TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, "Hedefimiz Turgut Özal'la kalkınan 80'li...
Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a gönderilen 35 yıllık gizemli mektubun içinden bir sır daha ortaya çıktı. Amerika'dan Turgut Özal'a gönderilen mektup, İzmir'de bir sahafta bulundu. 35 yıllık sır mektup haberlerini duyan Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, kitapçıya gelerek mektubu ilk kez açtı. Kitabın içinden o dönem Adana'da tutuklu bulunan 5 kişinin ismi çıktı.
Turgut Özal'a gönderilen 35 yıllık sırrın içinden, bir sır daha çıktı.
Tek Parti Lideri Ahmet Özal Yenişehir Havalimanı'nda bulunan Uçuş Okulu'nda Aquila'nın kokpitine geçti.
Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, “Ben ekonominin ne kadar kötü olduğunu biliyorum, ben iktisatçıyım. Böyle giderse daha da kötüye gidecek. Dolar bugün 17,5 lira, yarın 25,5 lira olacak onu da biliyoruz, bunlara dur demek lazım" dedi.
Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, partisinin genel merkezinin açılışında “Enflasyonu sıfırlasanız bile hayat pahalılığı olduğu seviyede kalır, fiyatlar aşağı düşmez. Onun için satın alma gücünü artırmanız lazım. Bugün yapılması gereken; yüzde 100’ün, yüzde 120’nin üzerinde zam yapılması lazım ki önce insanlara yatırım yapmanız lazım. İnsana yatırım yapmazsanız ekonomide yapacağınız hiçbir tedbir işe yaramaz. Öncelikle maaş artışı. Ben olsam, bütçedeki bir sürü yatırım kalemini keserim” dedi.
Siyaset sahnesine Tek Parti ile geri dönen Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, iddialı sözler söyledi. Seçimlerde en az yüzde 25 oy alacaklarını belirten Özal, daha azını almaları durumunda seçimden sonra sözlerinin hatırlatılmasını istedi.
8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Haberler.com YouTube kanalında Olgun Kızıltepe'nin konuğu oldu. Tek Parti Genel Başkanlığı görevini üstlenerek aktif siyasete dönen Özal, "Turgut Özal yaşasaydı hangi ittifak içerisinde yer alırdı?" sorusuna "Ülke için hangisi doğruysa, kim doğru işler yapma niyetindeyse onlarla beraber olurdu. Asla ayrım yapmazdı" sözleri ile cevap verdi.
8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal vefatının 29'uncu yılında kabri başında anıldı. Törene katılan Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, "Eksikliğini duymak, acısını çekmek çok zor" diyerek özlemini dile getirirken, oğlu Ahmet Özal ise, "Esas özlediğim onun fikirleri, çözümleri ve çıkış yolları" ifadelerini kullandı.
BBN Türk TV'de Tarkan Kaleli'nin konuğu olan eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu ve yeni kurulan TEK Parti'nin Genel Başkanı Ahmet Özal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması halinde destek vereceklerini söyledi. Özal, "Biz hiçbir partiye mesafeli değiliz. Cumhur İttifakı'ndan teklif gelirse işbirliği yapabiliriz. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ayırt etmiyoruz. Bizim koltuk makam sevdamız yok" ifadelerini kullandı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Bedia Teymur'un konuğu oldu. Babasıyla ilgili anıları samimi bir şekilde anlatan Ahmet Özal, "Bir gün Ankara Emniyeti'ne haber gidiyor. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde cumhurbaşkanı kayıp bulunamıyor. Bütün Ankara polisi alarma geçmiş her yerde babamı ararken babam 1 saat sonra kahvede tavla oynarken bulunuyor." dedi.
Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve siyasetçi Fahrettin Çuyrak'ın daveti üzerine Van'a gelen rahmetli Turgut Özal'ın oğlu ekonomist Ahmet Özal, aşiret liderleri, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla buluştu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özal ailesinin evine gerçekleştirdiği ziyaretten ilk fotoğraflar geldi. Kılıçdaroğlu, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ve oğlu Ahmet Özal'la bir süre sohbet etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul programı devam ediyor. Bugün, Meclis Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk'la bir araya gelen Kılıçdaroğlu'nun yarın da Ahmet Özal'ı ziyaret edeceği ancak bu ziyaretin basına açıklanmayacağı öğrenildi.
28. YILDÖNÜMÜNE ÖZEL1993 yılında aramızdan ayrılan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 28'inci yıldönümünde çok özel bir çalışmayla anılıyor.
Gelen son dakika haberlerine göre ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde H.K. tarafından hastanenin acil servisine getirilen Ahmet Özal'ın (30), yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi.
"BİZ İNTİKAM PEŞİNDE DEĞİLİZ"Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal babasının vefatı ile ilgili olarak, "Biz intikam peşinde değiliz ama aracılar kimdir onu öğrenmek önemli" dedi.
Ahmet Özal: "Çocuklara bilgisayar dağıtımı muhteşem bir şey"KOCAELİ - 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bilişim Fuarı'nı çok beğendi.
* Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,"Dün doktoru haberi bize bildirdi.
Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Naim Süleymanoğlu'nun, babasının manevi oğlu olduğunu anlatarak, "Ben de onun manevi ağabeyi oluyorum.
Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Naim Süleymanoğlu'nun cenazesinde efsanenin Türkiye'ye getirilişini anlattı: Adeta ajanlar savaşıydı.
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal katıldığı programda, babasının Fetullah Gülen'le hastane odasında çekilen fotoğrafıyla ilgili 'Gülen gizlice girmiş' dedi.
Merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, "Babama da diktatör dediler.
Çanakkale İl Halk Sağlığı Müdürlüğü evlerinde ya da hastanede tedavi gören hastaları ambulanslar ve sağlık hizmetleri araçlarıyla oy kullanacakları sandık başına götürdü.
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Koordinasyonundaki Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, referandum için kendi imkanlarıyla sandığa gidemeyecek hastalara yardımcı oluyor.
SEDYEYLE SANDIĞAÇanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Koordinasyonundaki Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, referandum için kendi imkanlarıyla sandığa gidemeyecek hastalara yardımcı oluyor.
İngiltere Ulusal Arşiv Kurumu, içlerinde Turgut Özal-Margaret Thatcher görüşmesinin yer aldığı bir dizi resmi tutanağı yayınladı.
* Başbakan Yıldırım'da cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracıyla geldi.
Solunum ve dolaşım yetmezliği nedeniyle 87 yaşında vefat eden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi, eski bakanlardan Korkut Özal'ın cenazesi toprağa verildi.
Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, babasının ölümünde FETÖ'ye dair kuşkuları olduğunu belirterek, 1993 yılı ve 28 Şubat'a giden olayların çok ciddi araştırılması gerektiğini söyledi