Hızlı tren hattına 3 il daha katılıyor
Son Dakika Logo
31.10.2026 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hızlı tren hattına 3 il daha katılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas'a kadar uzanan hızlı tren hattının Erzincan, Erzurum ve Kars'ı da kapsayacak şekilde genişletileceğini açıkladı. Proje çalışmalarında önemli aşama kaydedildiğini belirten Uraloğlu, ilk etapta mevcut demir yolu hattının elektrikli ve sinyalli hale getirileceğini, ardından çift hatlı hızlı tren yolunun inşa edileceğini söyledi. Uraloğlu, projenin Orta Asya'dan Türkiye üzerinden Londra'ya uzanan ulaşım ağının parçası olacağını vurguladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    Yorumlar (21)

  • ugur karakaya ugur karakaya: haberler.com okurlarından
    hızlı trenden ziyade yeni demiryolları döşenmeli 0 0
  • Mehmet YEŞİLAY Mehmet YEŞİLAY:
    Arkadaş bu aksaray size ne yaptı. Neredeyse 20 yıldır söz veriyorsunuz yüksek hızlı tren gelecek diye. Hani nerde. 0 0 Yanıtla
    brskili brskili:
    inşallah hiç gelmez Aksaray’a 0 0
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.