Ankara'da park halindeki ticari araçta yangın çıktı - Son Dakika
Yaşam

Ankara'da park halindeki ticari araçta yangın çıktı

Ankara\'da park halindeki ticari araçta yangın çıktı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde park halinde bulunan ticari araçta çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Şafak Atlı isimli araç sahibi, sabah işe gitmek için aracına bindiğinde aracın çalışmadığını fark etti. Bir anda aracın yanmaya başladığını söyleyen Atlı, yangın tüpü bulmaya çalışırken aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiğini belirtti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Şans eseri araç boş olduğu için çevredeki diğer araçlara sıçramadı ve can kaybı yaşanmadı.

22.09.2023 11:57  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde park halindeki ticari araçta çıkan yangın korkuttu.

Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi'nde park halinde bulunan ticari aracın sahibi Şafak Atlı, sabah saatlerinde işe gitmek için aracına binip marşa bastığını, birkaç kere denemesine rağmen aracın çalışmadığını, sonra bir anda aracın yandığını ifade etti.

Şafak Atlı aracın marş dinamosundan yanmış olabileceğini belirterek, "Sabah arabaya bindim ve çalıştırmaya çalıştım birkaç sefer marş almadı ve ben tekrar marşa bastım. Daha sonrasında araç bir anda yanmaya başladı. Etrafımda bulunan araçlardan yangın tüpü bulmaya çalıştım ama çok geciktim. Ben bulana kadar araç yandı. Allah'tan araç boştu. Ekmek teknem yandı" ifadelerini kullandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü.

Aracın boş olması ve etraftaki araçlara sıçramaması ise muhtemel bir yaralanma ve can kaybı yaşanmasının önüne geçti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ankara'da park halindeki ticari araçta yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement