Aydın'da Bakıma Muhtaç Hayvanlar Bulundu - Son Dakika
Yaşam

Aydın'da Bakıma Muhtaç Hayvanlar Bulundu

Aydın\'da Bakıma Muhtaç Hayvanlar Bulundu

Aydın'ın Söke ilçesinde çöp eve dönen bir apartman dairesinde telef olmuş ve bakıma muhtaç hayvanlar bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, evde kedi ölüleri ve bahçede telef olmuş hayvanlar tespit etti. Sağ hayvanlar koruma altına alınırken, N.T. gözaltına alındı.

25.10.2023 13:19  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde ihbar üzerine harekete geçen ekipler, çöp eve dönen bir apartman dairesinde telef olmuş ve bakıma muhtaç hayvanlar buldu.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 'hayvanlara kötü muamele yapılıyor' iddiası ile yapılan ihbar üzerine ekipler harekete geçti. N.T. adlı kadının yaşadığı eve gelen Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Söke Belediyesi zabıta ekipleri, alınan arama izninin ardından girdikleri evde atık malzemelerin arasında kedi ölüleri olduğunu belirledi. Bahçede de ağaçlara köpeklerin bağlandığı görüldü. Öte yandan bahçedeki otomobilde de telef olmuş hayvanlar olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından sağ hayvanlar koruma altına alınırken, telef olan hayvanlar ise götürüldü. Olayla ilgili N.T. gözaltına alındı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Aydın'da Bakıma Muhtaç Hayvanlar Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement