Son dakika haberleri! Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Başkanı Kaya, Şemdinlili çocuklarla bir araya geldi - Son Dakika
Yaşam

Son dakika haberleri! Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Başkanı Kaya, Şemdinlili çocuklarla bir araya geldi

Son dakika gündem haberi: Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Başkanı Meltem Kaya, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Altınsu İlkokulu'nda eğitim gören 50 öğrenciye kıyafet ve oyuncak dağıttı.

10.06.2021 17:16  Güncelleme: 22:45

Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Başkanı Meltem Kaya, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Altınsu İlkokulu'nda eğitim gören 50 öğrenciye kıyafet ve oyuncak dağıttı.

Doğum gününü de çocuklarla kutlayan Kaya, kendi ve yardımseverlerin destekleriyle aldığı giysi ve oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtarak, onları sevindirdi.

İyilik hareketini 81 ile ulaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

" İstanbul'dan Şemdinli ilçesine geldim. Bugün doğum günüm. Doğum günümü buradaki çocuklarla kutlamayı tercih ettim. Çocuklara çeşitli hediyeler verdik. Dernek olarak ülkemizin 81 ilindeki şehit çocuklarımızın hayallerini gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediyeler dağıtıyoruz. Burada çocuklarımızın mutlu olabilmesi ve gülümsemesi için elimden geleni yapıyorum"

Son dakika haberleri! Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Başkanı Kaya, Şemdinlili çocuklarla bir araya geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Son dakika haberleri! Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Başkanı Kaya, Şemdinlili çocuklarla bir araya geldi - Son Dakika


Advertisement