Bergama'da Yol Çilesi Son Buluyor - Son Dakika
Yaşam

Bergama'da Yol Çilesi Son Buluyor

Bergama\'da Yol Çilesi Son Buluyor

Bergama Belediyesi, ilçenin farklı noktalarındaki yol sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Ana arterler asfaltlanırken, diğer cadde ve sokaklar kilit parke ile yenileniyor. Belediye Başkanı Hakan Koştu, yapılan çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

08.11.2023 12:34  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama'nın kanayan yarası olan yol çilesi, mahalle mahalle, sokak sokak tamamlanarak son buluyor. Tarihi alan dışında kalan ana arterler asfaltlanırken, diğer cadde ve sokaklar kilit parke ile adeta yeni baştan yapılıyor.

Bergama Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı noktalarındaki yol sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Anafartalar Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Yeşilırmak Caddesi, K. Kemalbey Caddesi, M. Yazıcı Caddesi, Barbaros Caddesi, Kayhan Caddesi, Çaltıcı Bahçe Caddesi; ardından Hasan Çelebi ve Fatih Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanırken, kısa zamanda da Üçkemer Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarının tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı ifade edildi. Adım adım tamamlanan caddelerle bağlantılı ara sokaklarda da kilit parkelerin döşendiği ifade edildi.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "5 yılda 15 yıllık işi tamamlıyoruz. Arkamızdan gelen 10 yıllık kaybı toparlayarak hizmetlerimizi tamamladık. 30 yıldır el sürülmeyen; sokakları, caddeleri yeni kilit parke ile tanıştırdık ve 100 bin metrekareyi tamamlama aşamasındayız. Gaziosmanpaşa Mahallesi, İslamsaray Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi, Turabey ve İnkılap Mahallesi'nde kilit parke yollarımız yapıldı ve hala çalışılıyor. Geldiğimiz günden beri 20 km asfaltlama çalışması, 300 bin metrekare kilit parke ve 50 bin metrekare sathi kaplama yaparak Bergama'nın yollarını yeni baştan yaptık. Yolların yenilenmesi ile birlikte sokaklarımızın ışıklandırma altyapısını da yenileyerek led ışıklarımızla aydınlatıyor şehrimizi daha güvenli ve yaşanabilir hale getiriyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bergama'da Yol Çilesi Son Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement