Mahallelinin kötü koku nedeniyle şikayet ettiği evden 5 kamyon çöp çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mahallelinin kötü koku nedeniyle şikayet ettiği evden 5 kamyon çöp çıktı

03.09.2020 17:05  Güncelleme: 18:09

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kötü kokuların geldiği bir evden 5 kamyon çöp çıkarıldı. Ev sahibi yaşlı çift, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Fatih Mahallesinde bulunan bir evin içerisinden çevreye kötü kokuların yayılması üzerine mahalle sakinleri durumu belediye ve polise bildirdi. İhbar üzerine eve giden ekipler ev sahibiyle irtibata geçerek evin temizlenmesi hususunda karar aldı. Bunun üzerine belediye temizlik ekipleri evden yaklaşık 5 kamyon çöp çıkardı, ardından temizlik çalışması yaptı.

EVDE YAŞAYANLAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Öte yandan evde yaşayan 80 yaşındaki Hatice H. ile zihinsel engelli oğlu Mehmet H, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Kırıkhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Mahallelinin kötü koku nedeniyle şikayet ettiği evden 5 kamyon çöp çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Mahallelinin kötü koku nedeniyle şikayet ettiği evden 5 kamyon çöp çıktı - Son Dakika


Advertisement