Bodrum'da Su Altında Evlilik Teklifi - Son Dakika
Yaşam

Bodrum'da Su Altında Evlilik Teklifi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kemal Aslan, kız arkadaşı Dara Karadağ'a su altında sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. İkili dalış yaparken Aslan, suyun altında tek taş yüzüğünü çıkararak Karadağ'a evlenme teklif etti. Karadağ, teklifi kabul ederek büyük mutluluk yaşadı.

14.10.2023 17:11  Güncelleme: 17:22

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, Kemal Aslan kız arkadaşı Dara Karadağ'a su altında evlilik teklifi etti. O anlar su altı kamerasıyla görüntülendi.

Bodrum'da tekne turu düzenleyen Kemal Aslan, kız arkadaşı Dara Karadağ'a sürpriz evlilik teklifi düzenledi. Aslan, kız arkadaşını dalış yapmak için ikna etti. İkili Karaada açıklarında dalış gerçekleştirdi. Eğitmenler eşliğinde dalış yapan dalış yapan Aslan, suyun altında tek taş yüzüğünü çıkararak kız arkadaşı Karadağ'a evlilik teklifi etti. Karadağ teklife el işareti ile tamam diyerek cevap verdi. Aslan, suyun altında kız arkadaşı Karadağ'a yüzüğünü taktı. İkili daha sonra su yüzeyine çıktı. Sürpriz evlilik teklifiyle önce şaşıran Dara Karadağ, ardından ise büyük mutluluk yaşadı. O anlar ise su altı kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Bodrum\'da Su Altında Evlilik Teklifi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Bodrum'da Su Altında Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement