Burdur'da TOGG'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Yaşam

Burdur'da TOGG'a Yoğun İlgi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde sergilenmeye başlanan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un siyah renkli oltu SUV modeli, vatandaşlardan tam not aldı. İlçe merkezinde kısa bir tur atan araç, meraklı kalabalık tarafından detaylı bir şekilde incelendi ve yoğun ilgi gördü.

06.07.2023 19:22

Burdur'da TOGG'a yoğun ilgi

İlçe merkezinde sergilenen milli ve yerli otomobil vatandaştan tam not aldı

BURDUR - Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un siyah renkli oltu SUV modeli, ilk kez getirildiği Burdur'un Gölhisar ilçesinde sergilenmeye başlandı.

Burdur Valiliği makam aracı olarak gelen siyah renkli oltu, SUV modeli TOGG, sergilenmek amacıyla Gölhisar İlçesi Cumhuriyet Meydanına getirildi. İlçe merkezinde kısa bir tur atılan araç, ardından ilçenin Cumhuriyet Meydanına getirildi.

Buradan toplanan meraklı kalabalık hem aracı inceledi hem de bolca resim çekindiler. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği araca binmek için alandakiler sabırla beklediler.

Burada, aracın bagajından, arka koltuklarına, direksiyon kısmından altına varıncaya kadar detaylı bir incelemeye aldıkları gözlemlenen vatandaşlar izdiham oluşturdular. Gün boyu Gölhisar İlçe Merkezinden kalacak olan TOGG burada vatandaşların beğenisine sunulacak.

Burdur\'da TOGG\'a Yoğun İlgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Burdur'da TOGG'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement