İkitelli'deki Mobilyacılar Sitesi Sel Felaketiyle Karşı Karşıya - Son Dakika
Yaşam

İkitelli'deki Mobilyacılar Sitesi Sel Felaketiyle Karşı Karşıya

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağmur sonucu İkitelli'deki mobilyacılar sitesinde sel meydana geldi. Sel sularıyla birlikte park halindeki otomobiller dükkanların içine girdi ve mağazalardaki mobilyalar kullanılamaz hale geldi. İşyeri sahipleri acil destek talep etti.

06.09.2023 09:32

İKİTELLİ'DEKİ MOBİLYACILAR SİTESİNDEKİ HASAR GÜN AYDINLANINCA ORTAYA ÇIKTI (aktüel görüntüyle)

Ahmet YEŞİLMEN- Uğur ŞAHİN/ İSTANBUL, (DHA) İKİTELLİ'deki MASKO Mobilyacılar Sitesi'nde selle meydana gelen hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı. Park halinde buluna otomobiller yağmur sularının sürüklemesiyle birlikte dükkanların içine girdi

İstanbul'da gece saatlerinde etkili olan şiddetli yağmurdan etkilenen noktalardan birisi de İkitelli'deki mobilyacılar sitesi oldu. Site içinde park halinde bulunan çok sayıda otomobil sel sularına kapılarak sürüklendi. Bazı otomobillerin mobilya mağazalarının içine girdiği görüldü. Yağmur sularının çamura dönüşmesiyle mağazalardaki mobilyaların neredeyse tamamı kullanılamaz hale geldi.

"BURAYA DESTEK LAZIM"

İşyeri sahiplerinden Emre Karcı, "Bodrumlar su dolu hiçbir gelen giden yok. Site yönetiminde gelen zaten bir şey yok da belediyeden de bir Allah'ın kulu yok. İtfaiye geldi geri gitti. Çok büyük sıkıntılar var burada. Acil ekip gelmesi lazım. Sadece bodrum değil ana girişlerimiz de su dolu. Zararımız parayla ölçülecek değil. Bunların yeniden yapılması 5-6 ay iş gücü kaybı demek. Ürünler hep ihraç ürünleri. Devlete katkı sağladığımız ürünler. Öyle bir değer biçemiyoruz. Bir an önce buraya destek lazım" dedi.

İkitelli\'deki Mobilyacılar Sitesi Sel Felaketiyle Karşı Karşıya
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam İkitelli'deki Mobilyacılar Sitesi Sel Felaketiyle Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement