Muğla'da çocuklar şenlikte buluştu - Son Dakika
Yaşam

Muğla'da çocuklar şenlikte buluştu

Muğla İl Müftülüğü koordinesinde düzenlenen şenlikte çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı. Şenlikte çocuklar ok atışı, penaltı atışları, kigboks ve çeşitli etkinlikler ile doyasıya eğlendi. Muğla il Müftülüğüne bağlı Kuran kursunda eğitim gören öğrenciler çeşitli gösteriler düzenledi. Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, çocukların eğlenmesini ve büyüklerin de bu eğlenceye katılmasını istediğini belirtti. Festivale Muğla İl Müftüsü, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü, Muğla Sosyal Hizmetler Müdürü, AK Parti Muğla İl Başkanı ve vatandaşlar katıldı.

11.08.2023 20:13

- Muğla'da çocuklar şenlikte buluştu

MUĞLA - Muğla İl Müftülüğü koordinesinde düzenlenen şenlikte çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Muğla İl Müftülüğü tarafından düzenlenen şenlikte çocuklar ok atışı, penaltı atışları, kigboks ve çeşitli etkinlikler ile doyasıya eğlendi. Muğla il Müftülüğüne bağlı Kuran kursunda eğitim gören öğrenciler çeşitli gösteriler düzenledi.

Festivalde konuşma yapan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı" Bu şenlikte çocuklarımız eğlensin kendilerini çocuk hisseden büyüklerimiz eğlensin onlarıda bu eğlenceye davet ediyorum. İnşallah 2024 yılında yeniden düzenleyeceğimiz festivalide yeniden bizlere yaptırmayı nasip eylesin. Evlatlarımız bizim baş tacımız gözümüzün nuru gönlümüzün süruru herşey onlar için çocuklarımızın anlından öpüyorum yine böyle huzur dolu sağlık dolu etkinliklerde buluşmak ümidiyle hepizi Allaha emanet ediyorum " dedi.

Festivale Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Toprakçı, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, müftülük çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Muğla\'da çocuklar şenlikte buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Muğla'da çocuklar şenlikte buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement