Müşterilerine küfürler yağdıran otelden açıklama: Hesabımız çalındı - Son Dakika
Yaşam

Müşterilerine küfürler yağdıran otelden açıklama: Hesabımız çalındı

Ankara'da bir otel sahibinin, müşterilerin yorumlarına verdiği yanıtlar infiale yol açtı. Memnuniyete ilişkin yorum yapan müşterilere küfürlü ve müstehcen yanıtlar veren otelden açıklama geldi. Açıklamada, otelin sosyal medya hesaplarının çalındığı ve yorumların kendileri tarafından yapılmadığı ifade edildi.

28.04.2024 19:22  Güncelleme: 19:45

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir otelin sahibi, arama motorunda otelle ilgili memnuniyete ilişkin yorum yapan müşterilerine skandal yanıtlar verdi. Otelden, infiale neden olan yorumlara ilişkin ise açıklama geldi.

"AYNI SESLER SİZİN ODADAN GELMEDİ Mİ?"

Otel sahibinden çok bir trolü andıran yorumlar yapan şahsın, yan odadan gelen seslerden rahatsız olan bir müşteriye "Aynı sesler sizin odadan gelmedi mi?" yanıtı verdiği görüldü.

Müşterilerine küfürler yağdıran otelden açıklama: Hesabımız çalındı

"SOYUNMAKTAN GİYİNMEYE VAKİT BULAMAZSIN"

Kaldığı otelden memnun kalmadığını belirten genç bir kadın müşteriye ise "Sen kimin maşasısın, alet olma bunlara. Otel odasında odadan odaya geçersin, soyunmaktan giyinmeye vakit bulamazsın." karşılığı veren otel sahibinin, "Buraya bakan admine sonsuz sevgilerimi iletiyorum, aynen müşterilerine böyle davranmaya devam etsin." diyen bir başka müşteriye ise küfrederek "Sen de mi babanı arıyorsun? Sizi o...pu çocukları sizi." dediği görülüyor.

Müşterilerine küfürler yağdıran otelden açıklama: Hesabımız çalındı

OTELDEN AÇIKLAMA: HESAP ÇALINDI

İnfiale neden olan yorumları yapan Black House Otel'den olayla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, otelin sosyal medya hesaplarının çalındığı ve yorumların kendileri tarafından yapılmadığı ifade edildi.

İşte otelden yapılan açıklama:

Müşterilerine küfürler yağdıran otelden açıklama: Hesabımız çalındı
Müşterilerine küfürler yağdıran otelden açıklama: Hesabımız çalındı
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Yaşam

Son Dakika Yaşam Müşterilerine küfürler yağdıran otelden açıklama: Hesabımız çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Bu Kim: ilk önce özür dilediniz sonra tepkiler dahada artinca şimdide hesabimiz çalindi ilginç 239 4 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Böyle 1 saatliğine 3 saatliğine müşteriye oda kiralayan otellerde odalardan ne sesi geleceği bellidir zaten. 191 1 Yanıtla
  • Gültekin Konukcu: bak yalana bak ne hikmetse çalınmış hesapları :D 168 1 Yanıtla
  • Mali Bu: yav he he 116 0 Yanıtla
  • Oooo: Hesap çalındığını merak etmiyoruz Yan odalardan ses geliyormu otelde? 61 2 Yanıtla
  • Alper Eren: he he inandık 26 1 Yanıtla
  • Oyun Hesabı: Benim dikkatimi çeken ise; Haberlerin yazılarında Ankara'da ki bir otel haberi varken Haberin videosunda gösterilen Turizm bakanlığı bildirisinde Antalya'da bir otelden bahsetmekte Hangisi doğru otel Ankara'da mı Antalya'da mı 2 0 Yanıtla
  • Gökçen Bilge ÖZDEMİR KARAOĞLU: İşten çıkardıkları ve sosyal medya hesaplarını yöneten ya da şifresini bilen bir personelin acı intikamı da olabilir… oluyor böyle şeyler 1 0 Yanıtla
  • Mi Box: ((: 0 0 Yanıtla

Advertisement