Sevgi evinde aşure coşkusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sevgi evinde aşure coşkusu

03.08.2023 09:15

Erzurum'da bulunan sevgi evlerinde kalan çocuklar, Muharrem Ayı vesilesiyle pişirdikleri aşureleri misafirlere ikram etti. Aşure Günü etkinliğinde duygusal anlar yaşandı ve çocuklar konuşmalar yaparak şiirler okudu. Programda ilahiler de seslendirildi.

Sevgi evinde aşure coşkusu

ERZURUM Muharrem Ayı vesilesiyle Erzurum'da bulunan sevgi evlerinde kalan çocuklarında pişirilmesi aşamasında katkıda bulundukları aşure misafirlere ikram edildi.

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nde kalan çocukların hazırladığı "Aşure Günü" etkinliğinde farklı duygular bir arada yaşandı. Sevgi evlerinde kalan çocuklarında pişirilmesine katkı yaptığı aşureler yine çocuklar tarafından misafirlere dağıtıldı. Etkinlikte Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Özdemir ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cemil İlbaş birer konuşma yaptılar. Çocukların da konuşmalar yaptığı ve şiirler okuduğu programda ilahiler seslendirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sevgi evinde aşure coşkusu - Son Dakika


Advertisement