Stem Uygulaması ile Okullarının Önündeki Kazaların Önüne Geçilecek - Son Dakika
Yaşam

Stem Uygulaması ile Okullarının Önündeki Kazaların Önüne Geçilecek

Stem Uygulaması ile Okullarının Önündeki Kazaların Önüne Geçilecek

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka mahallesindeki Kırka Atatürk İlköğretim Okulu’nda STEM uygulaması tanıtıldı.

03.05.2018 14:58

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka mahallesindeki Kırka Atatürk İlköğretim Okulu'nda STEM uygulaması tanıtıldı.

Uygulamada okul önünde ve çevresinde meydana gelen kazaların önüne geçmek ve dikkat çekmek amaçlanıyor. Yapılan törene Seyitgazi Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, Seyitgazi Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, öğrenciler ve veliler katıldı. Uygulama katılımcılardan tam not alırken, proje hakkında bilgi veren Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, "STEM projemiz teorik bilginin uygulamaya, ürüne ve yenilikle yaklaşımlara dönüştürülmesi projesidir. Öğrencilerimizi bu projelerle eğitimi araştırmacı, geliştirici en önemlisi üretken bir duruma getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaymakam Ramazan Cankaloğlu ise, "Öğrencilerimizin çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulduk. Gerçekten güzel çalışma olmuş öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Stem Uygulaması ile Okullarının Önündeki Kazaların Önüne Geçilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement