Gümüşhacıköy Kaymakamı Tekin'den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhacıköy Kaymakamı Tekin'den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Gümüşhacıköy Kaymakamı Tekin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.01.2015 10:46  Güncelleme: 11:06

Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekin, mesajında, halkın bilgilenme ve haber alma hakkının en etkili aracının gazeteciler olduğunu belirtti.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayan Tekin, gazetecilik mesleğinin ancak fedakarlık gösterilerek ifa edilebileceğini ifade etti.

Kamuoyunun olaylar karşısında doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirilmesi, halkın sıkıntıları ve taleplerinin yetkili makamlara ulaştırılması noktasında gazetecilerin kamunun önemli bir görevini de yerine getirdiğine dikkati çeken Tekin, şunları kaydetti:

"Çağdaş demokrasilerde basın halkın fikirlerini ve milletin iradesinin serbestçe ifade etmesini sağlayan önemli araçlardır. Tecrübelerimiz göstermiştir ki medya çok sesli ve serbest bir surette vazifelerini yerine getirdiğinde demokratik ve şeffaf sistemler işlerlik kazanacaktır. Bu minvalde tarafsız, ilkeli, tavrını halktan yana koyan, prensiplerinden ödün vermeyen gazeteciler, toplumsal ve demokratik gelişimimize büyük katkı sağlayacak sorumluluk sahipleridir. 10 Ocak 1961'den beri kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, özveri ile çalışan fedakar gazetecilerimize başarılar dilerim." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhacıköy Kaymakamı Tekin'den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement