12 Maçta Hiç Yenilmeden Şampiyon Oldular - Son Dakika
Yerel

12 Maçta Hiç Yenilmeden Şampiyon Oldular

12 Maçta Hiç Yenilmeden Şampiyon Oldular

2015-2016 futbol sezonunda Düzce U15 liginde şampiyonluğu kazanan Düzce Belediyespor takımı kupasını aldı.

08.12.2015 13:05

2015-2016 futbol sezonunda Düzce U15 liginde şampiyonluğu kazanan Düzce Belediyespor takımı kupasını aldı. Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu şampiyon futbolcuları tek tek kutladı ve şampiyonluk kupasını verdi.

8 takımın mücadele ettiği U15 liginde Düzce Belediyespor ligde yaptığı 7 ve play off liginde yaptığı 5 maçta da hiç yenilmeden şampiyonluğu göğüsledi. 2015-2016 futbol sezonunda U15 liginde Düzce Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor, Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı, Akçakocaspor, Çiftlik Gençlikspor, Cumayeri Belediyespor, Özsüt Avlayanspor ve Üçyolspor takımları mücadele etti. Tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlar sonrasında ilk 4 sırayı alan Düzce Belediyespor, Akçakocaspor, Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı ve Kaynaşlı Belediyespor takımları play off liginde bu kez çift devreli lig usulüne göre karşılaştılar. Ligde yaptığı 7 ve play off liginde yaptığı 5 maçta da yenilmeyen Düzce Belediyespor şampiyon olarak Düzce ilini Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı. Düzce Belediyespor U15 takımını Düzcespor eski futbolcusu Ömer Lütfi Başol ve Ömer Tanyel çalıştırdı. Özgür Oral, Adnan Özel, Seçkin Asuk, Ömer Lütfi Başol ve Ömer Tanyel'den oluşan Düzce Belediyespor teknik kadrosu Düzce futboluna yıldızlar kazandırmaya devam ediyor.

LİGDE YAPTIĞI MAÇLAR

Düzce Belediyespor U15 takımı normal sezonda Kaynaşlı Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı, Öz Süt Avlayanspor ve Üçyolspor takımlarını 3-0, Çiftlik Gençlikspor'u 5-0, Akçakocaspor'u 4-1, Cumayeri Belediyespor'u 8-0 yendi. Düzce Belediyespor play of grubunda Akçakocaspor'u 3-2 ve 1-0, Kaynaşlı Belediyespor ile 3-1 yendi ve 1-1 berabere kaldı. Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımını 3-1 ve 6-1 yendi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 12 Maçta Hiç Yenilmeden Şampiyon Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement