18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümünde, Karaman'da tören düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve Jandarma Alay Komutanı Selçuk Boz, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Jandarma Yüzbaşı Halil Çınar günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.
Garnizon Şehitliği'nde devam eden törende Kur'an-ı Kerim okundu ve İl Müftüsü Nuri Değirmenci tarafından dua edildi.
Vali Koca'nın şehitlik defterini imzalamasının ardından protokol üyeleri şehit mezarlarını ziyaret ederek, karanfil bıraktı.
Muhabir : Mehmet Çetin
Yayıncı : Rıfat Yerlikaya - KARAMAN
Son Dakika › Yerel › 18 Mart Şehitleri Anma Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.