Gercüş ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolaysıyla tören düzenlendi.
İlçedeki ilk tören, Hükümet Konağı bahçesinde saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı.
Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonu'nda devam eden törende, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, öğrenciler şiir okudu.
Kaymakam Adem Ergül, Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Yaşayan, Milli Eğitim Müdürü Kadir Çiftçi, Emniyet Amiri Şenol Taş, kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı tören, sinevizyon gösterisinin ardından sona erdi. - Batman
Son Dakika › Yerel › 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.