19 Mayıs, Kayseri Park'ta Kutlanacak - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs, Kayseri Park'ta Kutlanacak

19 Mayıs, Kayseri Park\'ta Kutlanacak

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençler ve kendini daima genç hissedenler, Kayseri Park'ta buluşacak.

13.05.2013 13:03  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençler ve kendini daima genç hissedenler, Kayseri Park'ta buluşacak. Kayseri Park'ta düzenlenecek masa tenisi turnuvasına katılıp dereceye girenleri birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni, Pazar günü kutlanacak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusu sardı. 19 Mayıs'ta Kayseri Park'ta masa tenisi turnuvası düzenlenecek. Turnuvada yaş sınırı olmadığını söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, "Turnuvaya gençler ve kendini daima genç hisseden herkes katılabilir. Bunun için yapılması gereken tek şey, 13-18 Mayıs tarihlerinde Kayseri Park'a gelerek iletişim bilgilerini danışma noktasına bırakmak" dedi.

Salih Tolan'ın verdiği bilgiye göre, 19 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan turnuvanın şampiyonuna Sony sponsorluğunda Sony PSP oyun konsolu ve Kayseri Memorial Hastanesi sponsorluğunda check-up paketi hediye edilecek. Yarışmada ikinci olan kişi yine Sony sponsorluğunda Sony DSC-S5000 fotoğraf makinesi ve Kayseri Memorial Hastanesi sponsorluğunda check-up paketinin sahibi olurken, üçüncü olan yarışmacı ise Sony sponsorluğunda Sony NWZ-B172 MP3 Player ve Kayseri Memorial Hastanesi sponsorluğunda check-up paketi kazanacak.

Kayseri Park'taki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri masa tenisi turnuvasıyla sınırlı kalmayacak. 13-14-15 Mayıs tarihlerinde Kayseri Park orta alanda Sağnak Koleji'nin karma resim sergisi yer alırken, 15-16 Mayıs tarihlerinde ise Sarıoğlan Şehit Hacıbey Kaya Lisesi öğrencilerinin resim ve kaligrafi sergisi de Kayseri Park ziyaretçileri ile buluşacak. Ayrıca 18 Mayıs Cumartesi günü Mosa Sanat Akademisi'nin müzik dinletisi ve resim sergisi Kayseri Park'ta gerçekleşecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs, Kayseri Park'ta Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement