2. Uluslararası Bodrum Bienali Başlıyor - Son Dakika
Yerel

2. Uluslararası Bodrum Bienali Başlıyor

2. Uluslararası Bodrum Bienali Başlıyor

Bir dünya markası olan Bodrum’u Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle Akdeniz’in çağdaş kültür beldesi haline getirebilmek amacıyla ilki 2013 yılında düzenlenen Uluslararası Bodrum Bienali’nin ikincisi 12 Eylül-12 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

10.09.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dünya markası olan Bodrum'u Bodrum Belediyesi'nin de destekleriyle Akdeniz'in çağdaş kültür beldesi haline getirebilmek amacıyla ilki 2013 yılında düzenlenen Uluslararası Bodrum Bienali'nin ikincisi 12 Eylül-12 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İlkine yerli ve yabancı toplam 50 sanatçının katıldığı Uluslararası Bodrum Bienali'nin ikincisine yaklaşık 125 sanatçı katılacak ve yapıtları Bodrum Kalesi ile Şevket Sabancı Kültür Merkezi'nde sanatseverlere sunacak.

Yapıtlarını sergileyecek sanatçılar arasında; dünyaca ünlü İlhan Koman, Zühtü Müridoğlu, Mustafa Aslıer, Rieko Seto, Said Adalı, Nilgün Bilge, Orhan Tekin, Larry Gomez, Nurdan Erçin, Özlem Kalmaz, Fazilet Kendirci, No min Bold, David Goldenberg ve daha niceleri yer alacak.

Bienal'in, Neyzen Tevfik kolokyumu Hıfzı Topuz, yazar ve akademisyenlerin katılımının yanı sıra; modern dans, konuşmalar ve Özkan Mert'in organizasyonunda şiir dinletileri ile zenginleştirilmesi amaç edinilmiştir. Uluslararası Bodrum Bienali özgür, özgün ve bağımsız sanatçıları dünya çağdaş sanat platformunda buluşturacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Uluslararası Bodrum Bienali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement