2013 2014 Eğitim Öğretim Yılı - Son Dakika
Yerel

2013 2014 Eğitim Öğretim Yılı

Burdur ve Karamanlı ilçesinde tören düzenlendi

16.09.2013 12:30

2013-2014 eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla Burdur'da tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'na düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Törene Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karamanlı'daki tören, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Nimet Güvener İlkokulu bahçesinde devam eden törene Kaymakam Uğur Akmeşe, Belediye Başkanı Mehmet Özger, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eren, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Salih Eren, öğrenci velileri ile eğitmenlerin sürekli iletişim ve işbirliği içinde olması gerektiğini söyledi.

İlçede 150 kişilik eğitim kadrosu ve bin 450 öğrenci ile eğitim öğretime hazır olduklarını belirten Eren, "İlçemizde, İmam Hatip Ortaokulunu yeni açtık. Maddi ve manevi desteklerinizle sahipleneceğinizi biliyorum. Eğitimde başarı oranımız yüksek. Öğrencilerimiz geçen dönemde YGS'de yüzde 75, SBS'de yüzde 95 oranında okullara yerleşti" dedi.

Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları gösterileri sunuldu ve okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verildi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2013 2014 Eğitim Öğretim Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement