Resmi olmayan sonuçlara göre Keşan Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Özcan, "Keşan, bana ve CHP'ye seçimden üçüncü kez zaferle çıkmayı nasip etti" dedi.
Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimi kazanmasında destek olan herkese teşekkür etti.
CHP bayrağını 2014'te devraldığını ve hiç aşağıya düşürmediğini aktaran Özcan, şöyle konuştu:
"Keşan, bana ve CHP'ye seçimden üçüncü kez zaferle çıkmayı nasip etti. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz de şimdi 2004'te başladığımız yerden daha büyük bir heyecan, şevk ve enerjiyle sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ekibimizle sizler için çalışmalar yürüteceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Yeter ki ülkemiz ve bölgemiz daha ileri gitsin. Ülkemiz ve bölgemiz için taş taş üstüne koyanın ellerinden öperiz. Çok çalıştık ve yorulduk ama sevgi selini yanımıza aldık. Bundan daha büyük mutluluk olabilir mi?"
Özcan, bundan sora da varını yoğunu vatandaşlarla paylaşacağını ve Keşan'ı daha ileri götürmek için çalışacaklarını kaydetti. - Edirne
Son Dakika › Yerel › 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.