2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

İhsaniye Belediye Başkanı Çabuk, görevini Aşkar'dan devraldı.

07.04.2014 19:06

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde İhsaniye Belediye Başkanlığı kazanan Şaban Çabuk, gerçekleştirilen törenle görevini eski Belediye Başkanı Halit Aşkar'dan devraldı.

Çabuk, Belediye Hizmet Binası önünde çiçeklerle karşılandıktan sonra makamına geçti. Burada tebrikleri kabul eden Çabuk, çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ve sıkıntısız, olaysız bir şekilde bu sürecin tamamlandığını bildirdi.

Devir teslim törenine katılan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz da tarihi bir ana şahitlik edildiğini kaydetti.

Kazanmanın güzel bir şey olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Kazanan ve görevi devreden arkadaşların birlik ve beraberlik içerisinde görevi devretmesi bizi mutlu etti. İhsaniye'de MHP'ye emek veren, güç veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her gelen bir çivi çakmıştır. Çatıyı çakmak bu seçimlere nasip oldu. Yeni seçilen tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Geçmişte hizmeti geçen Halit Bey'e teşekkür ediyorum. İhsaniye hak etmiş olduğu noktada değil. Afyonkarahisar'ın ilçeleri içerisinde jeotermal bir zenginliği olmasına rağmen hak ettiği noktada değil, inşallah imkanlar doğrultusunda Şaban Bey üzerine düşeni yapacaktır. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Başarıyı hep beraber yakalayacağız."

Töreninin ardından Yılmaz ve beraberindekiler, nüfusu 2 binin altında olduğundan belde statüsünden köye dönüştürülen Akören'i ziyaret etti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement