2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde, Kaymakam Ömer Dağdeviren başkanlığında İpek Yolu Kalkınma Ajansı 2014 yılı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

24.12.2013 11:45

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, Kaymakam Ömer Dağdeviren başkanlığında İpek Yolu Kalkınma Ajansı 2014 yılı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan İpekyolu Kalkınma Ajansı Gaziantep Program Yönetim Birimi Uzmanı Serap Özen ve Adıyaman Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Yahya Şimşek katılımcılara projeler ve proje başvuruları hakkında bilgi verdi.

İpekyolu Kalkınma Ajansı Gaziantep Program Yönetim Birimi Uzmanı Serap Özen tarafından yapılan açıklamada, öncelikli sektörlerde işletmelerini üretim kapasitelerini artırmak olduğunu belirterek, program bütçesi, proje başvuru süresi ve program öncelikleri hakkında bilgiler verdi. Özen, öncelikli olarak sağlık hizmetlerine erişimin artırılması, sosyal yaşam merkezlerinin kurulması, iyileştirilmesi ve duyarlılığın artırılmasının amaçlandığını söyledi. Serap Özen, merkezi eğitim alt yapısının iyileştirilmesi ve okul öncesi eğitimin artırılması konularının daha dikkate alınacağını belirti.

Kaymakam Ömer Dağdeviren, "İlçemizde günümüz şartlarına göre ihtiyaçlar tespit edilip proje yapmak ve zamanı geçirmeden sunmaktır" dedi.

Bilgilendirme toplantısına Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2014 Yılı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement