21 Öğrencinin Öyküleri Tek Kitapta Toplandı - Son Dakika
Yerel

21 Öğrencinin Öyküleri Tek Kitapta Toplandı

21 Öğrencinin Öyküleri Tek Kitapta Toplandı

10.Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Ölüdeniz Belediyesi tarafından ilk, orta ve liseler arası öykü yarışmasında dereceye giren 21 öykü tek kitapta toplandı.

24.06.2013 10:10

10. Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Ölüdeniz Belediyesi tarafından ilk, orta ve liseler arası öykü yarışmasında dereceye giren 21 öykü tek kitapta toplandı. Öykü kitabının tanıtımı ve yazarlarının imza törenine katılan şair ve yazar Sunay Akın hem söyleşide bulundu, hem de kitaplarını imzaladı.

Eşi Belgin Sunay'ın bir köşeden yazar Firuzan ile birlikte izlediği Sunay Akın, Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı toplantıdan izlenimlerini aktardı. 21 öykü yazarı öğrenciyle fotoğrafta çektiren Sunay Akın bu öğrencileri kutlayıp çok okuyup yazmaya devam etmelerini istedi. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın da izlediği Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi açık alanındaki mini söyleşide bir grup gösterici Taksim Gezi Parkı ile ilgili afişler açtı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 21 Öğrencinin Öyküleri Tek Kitapta Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement