24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2015 09:23

Edirne'deki öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerine çiçek aldı.

Edirne'deki öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerine çiçek aldı.

Öğrenciler, sabahın erken saatlerinde derse girmeden önce çiçekçilere akın etti.

Saranel Sağlık Koleji öğrencilerinden Nurca Çelik, çiçek aldıktan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlerin sadece 24 Kasım'da hatırlanmaması gerektiğini söyledi. Günün anısına öğretmenine çiçek aldığını belirten Çelik, "Onlar bizleri fedakarca yetiştiriyor, hayata hazırlıyor. Bir nebze de olsa onlara bugün bir hediye aldık" dedi.

Öğrenci Sude Kambur ise 24 Kasım'ı unutmadıklarını ifade etti. Okula gitmeden önce öğretmenine çiçek almak için çiçekçiye gittiğini belirten Kambur, "Öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz, onlara hediye edeceğimiz bir çiçek yetmez" dedi.

Çiçekçi Aytaç Sabırman da sabahın erken saatlerinde iş yerinin öğrencilerle dolup taştığını söyledi  Çiçek satışının yoğun şekilde devam ettiğini belirten Sabırman, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika


Advertisement