269 Dairelik Dreamtown 17 Günde Tükendi - Son Dakika
Yerel

269 Dairelik Dreamtown 17 Günde Tükendi

269 Dairelik Dreamtown 17 Günde Tükendi

Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da hayata geçirdiği 550 konutluk Dreamtown projesindeki 1. etap 269 daire 17 günde tükendi.

05.06.2014 10:36  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da hayata geçirdiği 550 konutluk Dreamtown projesindeki 1. etap 269 daire 17 günde tükendi.

Yoğun ilgiyi zaten beklediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, "Daha önceki Halil Avcı Dreamland ve Dreampark projelerimizdeki yoğun talebi bildiğimizden, müşterilerimizi memnun edebilmek için satış ofimize sıramatik cihazı yerleştirdik. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Gururluyuz, mutluyuz. Bu, Halil Avcı markasına gösterilen güvenin sonucudur" dedi.

Orhan Avcı, birinci etap 269 konutun satışının tamamlanmasının ardından aslında ileriki aylarda açmayı düşündükleri 2. etabı daha erken açmak zorunda kaldıklarını söyledi. İkinci etapta yeni tip daireler, daha uzun vade ve fiyat avantajları için fırsat haftasının başladığını kaydetti.

İnşaat sektöründe, Adana ve İstanbul başta olmak üzere uluslararası birçok projede imzası olan Halil Avcı İnşaat'ın merkez Seyhan ilçesinin Kıyıboyu mevkiindeki projesi, toplam 550 konuttan oluşuyor. 1979 yılından itibaren bu yana Adana'da faaliyet gösteren ve ismiyle güven yaratan Halil Avcı İnşaat, 100 bin metre kare üzeri inşaat alanıyla 550 konuttan oluşan Dreamtown Projesi ile bugüne kadarki başarılarını adeta taçlandırdı.

Sektörde lider firma olan Halil Avcı Şirketler Grubu, projelerini taahhüt ettiği tarihten çok önce tamamlayarak elde ettiği güveni her geçen yıl pekiştirerek daha yüksek noktalara taşıyor. 5 ayrı adada 8 bloktan ve 100 bin metre kare inşaat alanında oluşan Dream Town Projesi'nde yepyeni bir alışveriş bulvarı yaratılıyor. 1+1'den 4+1'e kadar standart, teraslı ve bahçeli 550 konut bulunuyor. Her bir adada ayrı ayrı olmak üzere toplam 5 yüzme havuzu, fitness salonları, lunaparklar, mini futbol sahaları, havuz başı cafeleri, tenis kortları, kapalı otoparklar, basketbol sahaları, sinema salonları ve saunaların bulunduğu sosyal alanlarıyla Dreamtown Projesi, Adanalılara rüya gibi bir yaşam vaat ediyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 269 Dairelik Dreamtown 17 Günde Tükendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement