3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika
Yerel

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Van Gençlik Merkezi çalışanları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellilerle kahvaltıda bir araya geldi.
Van Gençlik Merkezi'nde verilen kahvaltıya Van Altı Nokta Körler Derneği, Zihinsel...

03.12.2013 17:50

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Van Gençlik Merkezi çalışanları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Van Gençlik Merkezi'nde verilen kahvaltıya Van Altı Nokta Körler Derneği, Zihinsel Engelliler ve Yeşeren Umutlar Derneği yetkilileri ve üyeleriyle Gençlik Merkezi personelleri katıldı. Kahvaltı sonrası Van Gençlik Merkezi Gençlik Lideri ve müzik öğretmeni Serkan Kaya tarafından seslendirilen Kürtçe ve Türkçe türküler eşliğinde davetliler eğlendiler. Gençlik Merkezi'nde düzenlenen program sonrası bir konuşma yapan Van Engelli Dernekleri Onursal Başkanı Abidin Kasapoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Van Gençlik Merkezi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Kasapoğlu, "Daha önceki dönemlerde bu anlamlı günü çok sayıda katılımla kutlardık. Ancak şu anda neredeyse kendi başımıza geçiriyoruz. Sağ olsunlar bu defa Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından unutulmadığımızı gördük ve böyle bir gün tertip etmişler. Bu nedenle çok mutluyuz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Metin Yıldız ise, tüm engellilerin Dünya Engelliler Günü'nü kutlayarak, "Bu anlamlı günde bizimde çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Van'da bulunan derneklerle iletişime geçerek bu anlamlı güne bizimle başlamalarını istedik. Gençlik Merkezimizde düzenlediğimiz kahvaltıda bir araya geldik. Bizleri kırmayıp davetimize katıldıkları içinde ayrıca sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement