3 Bant Bilardo Turnuvası Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

3 Bant Bilardo Turnuvası Gerçekleştirildi

3 Bant Bilardo Turnuvası Gerçekleştirildi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3 Bant Bilardo Turnuvası Joker Bilardo salonunda gerçekleştirildi.

17.06.2013 10:42

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3 Bant Bilardo Turnuvası Joker Bilardo salonunda gerçekleştirildi. Dereceye girenlere ödüllerini İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.

Düzce'de bilardo sporunun geliştirilmesi ve her kesimden insanın yapmasının amaçlandığı bilardo turnuvaları hız kesmeden devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo Federasyonu Düzce İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği 3 Bant Bilardo turnuvasına 32 sporcu katıldı. Joker bilardo salonunda gerçekleştirilen turnuvada birinci Savaş Bulut olurken ikinci Hayrettin Doğusoy ve Özkan Kocabıyık üçüncü oldu.

3 Bant Bilardo Turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verirken, Şiran yaptığı açıklamada; " Düzce'de bilardo sporunu yeniden sevdirmek için çalışmalarımıza başladık. İl Temsilciliğimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak herkesin bu zevkli sporu yapmaları için teşvik edeceğiz. Umuyorum ki ileriki yıllarda bu sporda Düzce'den Savaş Bulut gibi birçok Uluslararası sporcu çıkacaktır. İl Temsilciliğini yaptıkları çalışmalardan ve dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Bant Bilardo Turnuvası Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement