3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı - Son Dakika
Yerel

3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı

3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı

Gazeteci Yazarlar, 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’ndan övgüyle bahsediyor.

07.05.2014 15:51

Gazeteci Yazarlar, 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı'ndan övgüyle bahsediyor.

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş'nin organize ettiği ve 29 Nisan- 4 Mayıs tarihleri arasında açık kalan 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı'na katılan yazarlar, köşelerinde fuardan övgüyle bahsediyor.

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde, 'Okuma kültürü ve Malatya' başlıklı yazısında, Malatya'nın 2011 yılında da 22 bin gencin İnönü Stadı'nda yaptığı okuma denemesi ve Guinnes Kitabı'na girip rekor kırılmasından da söz etti.

Kapan, 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı organizesinin başarılı yapılmasından da emeği geçenlere teşekkür ederek, Malatya'nın kadim kültürünün de Türkiye ve dünyaya tanıtılmasını da ayrı bir yazıda ele alacağını belirtti.

Bu arada, haber 7 com. yazarı Meryem Aybike Sinan da, 236 yayınevi ve 200 civarında yazarın katıldığı ve 320 bin 400 kişinin ziyaret ettiği 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı'ndan 'Malatya büyükşehir' başlıklı makalesinde söz etti. Fuarın sağladığı yararları dile getiren Sinan, 3 yıldır katıldığı kitap fuarının her geçen yıl eksiklerin giderildiğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement