5 İlçeye 5 Ambulans - Son Dakika
Yerel

5 İlçeye 5 Ambulans

5 İlçeye 5 Ambulans

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Sağlık tesislerinde kullanılmak üzere 5 yeni Ambulans alınarak hastanelere teslim edildi.

04.03.2014 11:17

Ambulanslar; Suruç, Ceylanpınar, Akçakale, Viranşehir ve Birecik ilçe devlet hastanelerine Şanlıurfa halkına hizmet etmek üzere tahsis edildi. Ambulanslar; tam donanımlı,24 saat kamera sistemi ile kontrol edilecek. Ambulansların teslimi törenine Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Turhan Sulhan ve Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, katıldı.

Urfa'da sağlık alanındaki sorunların çözümüne yönelik çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Dr. Turhan Sulhan, "Her şey ilimiz de yaşayan vatandaşlarımızın sağlık hizmetleri ve devletimizin sunduğu bütün hizmetlerden daha kaliteli, daha etkin ve güvenilir bir şekilde istifade edebilmesi içindir. İlçelerimizde oluşan ambulans sıkıntısını gidermek için birliğimizin imkanlarıyla 5 tam donanımlı ambulans 855 000 TL ye Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bütçesinden alınmıştır. Şanlıurfa halkına hayırlı olsun" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 5 İlçeye 5 Ambulans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement