7 Aralık Üniversitesi'nde Şenlik Var - Son Dakika
Yerel

7 Aralık Üniversitesi'nde Şenlik Var

7 Aralık Üniversitesi\'nde Şenlik Var

Kilis 7 Aralık Üniversitesi 4.Bahar Şenlikleri çeşitli etkinliklerle başladı.

16.05.2012 15:53

Kilis 7 Aralık Üniversitesi 4. Bahar Şenlikleri çeşitli etkinliklerle başladı.

Şenliğin açılışı Talha Bora Öge'nin stand-up şiir dinletisiyle başladı. Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Songül Kadıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Kızıltaş, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, çok sayıda akademisyen ve öğrencinin katıldığı programda Talha Bora Öge şiirleri ve yaşanmış hikayeleriyle katılımcılara coşku dolu saatler yaşattı.

Şenliğin ilk gününde yapılan bir diğer etkinlikte Osmanlı'nın Modern Dünyaya Etkileri konulu konferanstı. Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansta Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verdi ve Üniversitenin hızlı bir şekilde gelişme kaydettiğine değindi. Etkinliğe konuşmacı olarak Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Erhan Afyoncu katıldı. Geçmişten günümüze tarihi resimlerle ve örneklerle anlatan Afyoncu program sonunda katılımcıların sorularını cevapladı. Düzenlenen konferansa Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Program Rektör Güvenç'in Doç. Dr. Erhan Afyoncu'ya plaket vermesiyle sona erdi.

Şenlik Sergi Salonu açılışı ve kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle devam etti. Ardından şenlik alanı açıldı ve tüm öğrencilere dondurma ikramı yapıldı. Sonunda ise öğrencilerin heyecenla beklediği Yabancı Değiliz Grubu sahne aldı ve öğrencileri doyasıya eğlendirdi. Konser havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen Bahar Şenlikleri 15-16-17 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşiyor. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7 Aralık Üniversitesi'nde Şenlik Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement