Batmanda tutuklu bulunan 8 savcı ve hakim serbest bırakıldı
Darbe girişimine ilişkini soruşturmalar kapsamında Batman'da gözaltına alınan 8 hakim ve savcı adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.
Darbe girişimine ilişkini soruşturmalar kapsamında Batman'da FETÖ'ye yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 8 hakim ve savcı adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan 8 hakim ve savcı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan 8 hakim ve savcı adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Soruşturma kapsamında haklarında karar çıkartılan 3 hakim ve savcının yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Son Dakika › Yerel › 8 Hakim Ve Savcı Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.