8. Yıla 8 Katlı Pasta - Son Dakika
Yerel

8. Yıla 8 Katlı Pasta

8. Yıla 8 Katlı Pasta

AK Parti'li Kozan Belediyesi'nin 8.hizmet yılı 8 katlı pasta kesilerek kutlandı.

28.03.2012 18:02

AK Parti'li Kozan Belediyesi'nin 8. hizmet yılı 8 katlı pasta kesilerek kutlandı.

Kozan Belediyesi Meclis salonunda yapılan etkinlikte AK Parti Kozan Kadın Kolları'nca 8 katlı pasta hazırlandı. Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın Belediye Meclis Salonu'na davet edilmesi ile başlayan sürpriz programda Başkan Özgan, konfetiler ve alkışlarla karşılandı.

8. yıl kutlamasına AK Parti Kozan ilçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Zehra Özgan, Gökhan Söğüt, Ahmet Arık, il genel ve belediye meclis üyeleri, belediye personelleri ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları katıldı.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, "Kozan'a yapılan hizmetlerin mimarı tüm Kozan halkıdır" dedi.

Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz da, "Belediye başkanımıza bu güne kadar ve bundan sonra yapacağı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, konuşmasında şunları söyledi:

"Sekizinci yılımızı tamamlarken büyük emekleri olan sizlerle kutlamak benim için en büyük gurur ve mutluluktur. Hep birlikte bu mutluluğu bugün burada yaşamak kadar keyif verici bir olay yoktur. Sizler beni 2004 yılında belediye başkanı seçtiniz. Ben yaptım oldu mantığıyla değil, fikir alışverişinde bulunarak güzel işler yaptık. Bu bir ekip eşidir.

Bizde Allah'a şükür her zaman bu mantıkla çalıştık ve bundan sonrada böyle çalışmaya devam edeceğiz" - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 8. Yıla 8 Katlı Pasta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement