965 Öğrencinin Yüzü Güldü - Son Dakika
Yerel

965 Öğrencinin Yüzü Güldü

965 Öğrencinin Yüzü Güldü

Aydın Valiliği ve Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde kentte maddi durumu iyi olmayan 965 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

11.04.2013 10:28  Güncelleme: 10:33

Aydın Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde kentte maddi durumu iyi olmayan 965 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında

Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nce tespit edilen maddi durumu yetersiz öğrenciler için Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla sağlanan kıyafetler öğrencilere dağıtıldı. Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'ndaki etkinliğe Vali Kerem Al, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Aydın Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ramazan Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Erdoğan, 491 öğrencisi bulunan okulun sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere kıyafet yardımında bulunarak çocukların polisi severek güven duymasını amaçladıklarını belirterek, "Okulumuz eğitim öğretimin bir parçası olarak Toplum Destekli Polislik anlayışını yerleştirmek amacıyla halkla ilişkisine en üst düzeyde önem vermektedir. İlk olarak geçtiğimiz yıl 600 öğrenciye yapılan giyecek yardımının ardından bu yıl ise 965 öğrenciye giysi yardımı yapılarak çocuklarımızın polisi sevmesi ve güven duymasını sağlamayı amaçladık"

dedi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümünün kutlandığını kaydeden Vali Kerem Al ise,

çeşitli etkinliklerle polis ile toplum arasındaki dayanışmayı arttırmaya çalıştıklarını ve bu haftanın anısına öğrencilere kıyafet dağıtıldığını belirtti. Polis teşkilatının hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere her geçen gün daha da bağlılık gösterdiğini savunan Vali Al, başarılan devamı olarak teşkilatın halk tarafından daha iyi tanınması amacıyla bir takım etkinlikler düzenlediklerini kaydederek, "Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Polis Teşkilatımız, milletimizin gönlünde özel bir yer edinmeyi başarmıştır. Polisin suçu önleme görevinin yanında sosyal sorumlulukları da var. Bu açıdan Polis halk ilişkilerine büyük önem veriyoruz. Bu haftanın anısına öğrencilerimize kıyafet dağıtıyoruz. Sosyal sorumluluk kapsamında bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kerem Al, içersinde çorap, tişört, pantolon, hırka ve ayakkabıdan bulunan hediye paketlerini öğrencilere dağıttı. Etkinliğin sonunda Vali Al ve protokol üyeleri öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 965 Öğrencinin Yüzü Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement