Aa Sakarya Bölge Müdür Vekili Paksoy'dan Kocaeli Valisi Topaca'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aa Sakarya Bölge Müdür Vekili Paksoy'dan Kocaeli Valisi Topaca'ya Ziyaret

Aa Sakarya Bölge Müdür Vekili Paksoy\'dan Kocaeli Valisi Topaca\'ya Ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdür Vekili Murat Paksoy, Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti.

14.02.2014 17:05

Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdür Vekili Murat Paksoy, Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti.

Paksoy, 2013 yılında yaşanan olayların haber ve fotoğraflarının yer aldığı AA'nın yıllığı ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün mektubunu Topaca'ya takdim etti.

Vali Topaca, Paksoy'a teşekkür ederek, geçen yıl Türkiye ve dünyada yaşanan olayların, AA'nın hazırladığı almanakla kayıt alıntına alındığını söyledi.

Hazırlanan almanak sayesinde gelecek neslin, Türkiye'de yaşanan olaylara ilişkin bilgilere erişebileceğine dikkati çeken Topaca, şunları kaydetti:

"Almanak, önemli bir misyonu üstlenmiş durumdadır. Tabi AA tarafından bunun hazırlanmış olması, bu almanağa özellikle bir başka değer daha katıyor. Tarafsız bir şekilde bilgilerin toplanması, fotoğrafların değerlendirilmesi ile güven açısından da önemli bir veri kaynağıdır. Bu boyutuyla ben emeği geçen başta AA Genel Müdürü Kemal Öztürk olmak üzere bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

Paksoy da kurumun uluslararası alanda yapılanmasına devam ettiğini belirterek, AA'nın dünyanın en büyük 5 ajansından biri olmayı hedeflediğini kaydetti. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Sakarya Bölge Müdür Vekili Paksoy'dan Kocaeli Valisi Topaca'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement