MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Milli Savunma Bakanlığı'nın büyükşehirlerdeki askeri acemi birliklerin Anadolu'ya taşınması projesiyle Ankara, İstanbul ve İzmir'deki acemi birliklerin küçük şehirlere taşınacağını söyledi.
Göçer, düzenlediği basın toplantısında, böylece küçük illerin ekonomisi canlandırılmasının hedeflendiğini, proje ile taşrada işsizliğin azalacağını, istihdam artırılacağını, 10-15 bin kişilik acemi birliklerin Anadolu şehirlerinin özellikle esnafının yüzünü güldüreceğini kaydetti.
Projede 17 kentin isminin geçtiğini ancak bu iller arasında Kırıkkale'nin bulunmadığına dikkat çeken Göçer, bu konuda gerekli girişimlere başladıkları ve bir kampanya düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. - Kırıkkale
Son Dakika › Yerel › Acemi Birliklerinin Kurulması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.