İstanbul'da düzenlenen CEBIT Bilişim Eurasia Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri fuarına katılan SATSO 31'inci meslek komitesi (Telekomünikasyon ve Bilgisayar Faaliyetleri Meslek Grubu) fuarda Bilgi teknolojileri ve İletişim Kurumu ( BTK)
başkanı Tayfun Acarer ile GSM sektörünün en önemli sorunlarından olan açık hatlar konusunda bir görüşme yaptılar.
Komitenin gerçekleştirmiş olduğu görüşmede BTK baskanı Tayfun Acarer; "Açık hat sorununun çözümlendiğini ve yeni yılla beraber herkesin derin bir nefes alacağını "söyledi. Ayrıca güvenli internet kullanımı için davet edildiği takdirde Sakarya'ya gelebileceklerini açıkladı.
31'inci meslek komitesi CEBIT fuarına bilgisayar ve ürünleri ticareti ile iştigal eden
meslektaşlarını davet ettikleri geziye Sakarya Bilgisayarcılar Derneği (SABİDER) üyeleri ile Sakarya üniversitesi innovasyon bölümü öğrenceleri de katıldı. Meclis üyeleri Behlül Bayrak ve Fahri Özdemir ile Komite başkanı
Murat Korkmaz
üyelerimize yakın ilgi göstererek iyi bir ev sahipliği yaptıkları gezide iştirak edenler de komiteye teşekkür ettiler.
31'inci meslek komitesi
üyeleri güzel geçen ve
BTK
görüşmesinde gerçekleştiği
gezi için
organizasyonu
sağlayan SATSO yönetim kurulu başkanı
Mahmut Kösemusul'a teşekkür ettiler. - SAKARYA
Son Dakika › Yerel › Açık Hatlar Sorunu Çözülüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.