Adana'dan Kısa...kısa... - Son Dakika
Yerel

Adana'dan Kısa...kısa...

Adana\'dan Kısa...kısa...

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Adana’nın teleferikle tanışacağını belirtti.

03.01.2014 15:19

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Adana'nın teleferikle tanışacağını belirtti.

Akbaş, dünyanın eşsiz güzelliğine sahip Baraj Gölü'nü turizme açacaklarını ve öncelikle Kabasakal'dan Balcalı Hastanesi'ne kadar keyifli ulaşım imkanı sunacak teleferik hattı düzenleyeceklerini kaydetti.

Vatandaşların Kabasakal'dan Balcalı'ya 10 dakikada seyir ve ulaşım amaçlı seyahat edebileceğini belirten Akbaş, "Adaylığımızın açıklanmasından bu yana halkımızın ilgisi bize daha çok çalışma azmi veriyor" dedi.

TORUN: "BAŞKANININ KALBİ HİZMET İÇİN ATMALI"

ADANA (İHA) - AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "Belediye başkanının kalbi kentine hizmet için atmalı" dedi.

Torun, Memur Sen-Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir Sen üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, kentlerin gelişip kalkınmasında, belediyelerin kurumsal kimlikleri ve belediye başkanlarının kişisel özelliklerinin ön plana çıktığını belirtti.

Belediyelerin hizmet kurumları olduğunu söyleyen Torun, "Bir belediye başkanının kalbi, kendisine güvenerek o makama getiren halka hizmet için çarpmalı. Biz bu özelliğimizle yola çıktık. Yönetimde katılımcılığı arttırarak, bu kente en güzel hizmetleri kazandıracağız" diye konuştu.

"HALKIN İKTİDARINA HAZIRLIK MERKEZİ" AÇILIYOR

ADANA (İHA) - CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar'ın "Halkın İktidarına Hazırlık Merkezi" 5 Ocak Pazar günü açılacak. Seçim koordinasyon merkezi olarak kullanılacak büroda seçim çalışmaları organize edilecek.

Ziyapaşa Bulvarı, Eski Atilla Altıkat Köprüsü civarı, Çavuşoğlu Oteli yanında faaliyete geçecek merkezin açılışına Adanalıları davet eden Karalar, "Seçim çalışmaları bundan sonra hız kazanarak devam edecek. Partimizin başarılı olması için gecen gündüz çalışacağız. Pazar günü açılışını yapacağımız merkez gücümüze güç katacak. Organize bir şekilde, büyük bir özveriyle şu ana kadar başarıyla koşturan ekibimiz, önümüzdeki süreçte çok daha yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. Partimiz için, Adana ve Seyhan için bütün gücümüzle çalışacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'dan Kısa...kısa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement