Adana Esob'da Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Yerel

Adana Esob'da Ziyaretçi Akını

Adana Esob\'da Ziyaretçi Akını

Kısa süre önce geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden TESK ve TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve EKKK Güney Bölge Birliği Başkanı, Adana TKKNNEO ve S.S.Kuzey Adana EKKK Başkanı, Kazım Barışık için Adana ESOB’a taziye, yeni yönetim kurulu başkanlarına da tebrik ziyaretleri sürüyor.

16.08.2015 10:09

Kısa süre önce geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden TESK ve TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve EKKK Güney Bölge Birliği Başkanı, Adana TKKNNEO ve S.S.Kuzey Adana EKKK Başkanı, Kazım Barışık için Adana ESOB'a taziye, yeni yönetim kurulu başkanlarına da tebrik ziyaretleri sürüyor.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Parti Grup Sözcüsü, Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H.İyiyürek, Kozan Kuaför ve Berberler Odası Başkanı Zahide Azgın ve eşi Muhammet Azgın da, Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'na gelerek, yönetim kurulu kararı ile Birlik Başkanlığı'na getirilen Eski Başkan Vekili ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş'a hem tebrik, hem de Merhum Başkan Barışık için taziyede bulundular.

Emekliler Derneği Şube Başkanı Seyfi İyiyürek, Merhum Başkan Barışık'ın Adana için çok değerli ve yeri doldurulamaz bir yönetici olduğunu ifade ederken, "Her zaman takdir ettiğimiz bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun"dedi. Başkan İyiyürek, Başkan Sözütek'e de başarılar dilerken, emeklilerin başta paso ve TOKİ konutları hakkındaki çalışmalarına yardımcı olmalarını istedi.

Kozan Kuaför ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Zahide Azgın da, Merhum Başkan Barışık'la çalıştıkları süreçte baba-kız konumunda olduklarını, üzerinde çok hakkı bulunduğunu belirterek, "Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Size de başarılar diliyorum"diye konuştu.

CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya da, merhum Başkan Kazım Barışık için taziyede bulunurken, Başkan Sözütek'i de yeni görevinden dolayı tebrik edip,başarılar diledi. Başkan Sözütek, nazik ziyaret, taziye ve tebriklerinden dolayı ziyaretçilerine teşekkür ederken, özellikle Adana'da hızla sayıları artan Suriyelilerin işyerleri ve çoğaltılmaya çalışılan büyük AVM'lere tümden karşı olduklarını söyledi. Sözütek, TEKEL Eski Fabrikası'nın, Çukobirlik Denizli Eski Hizmet Bölümü'nün AVM yapılmasının şehir trafiğine getireceği yoğunluk ve keşmekeşe dikkat çekerken, Carrefoursa, Real gibi mağazaların kotları aşağı çekilerek ana yol üzerine kaydırılarak, yerlerinin de çok katlı bina inşaatlarına açılacak olmasını da eleştirerek, "Bu projeler trafiği daha da çıkmaza sokacak"uyarısında bulundu. Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya da, AVM'ler konusunda ayrı bir çalışma yaptığını ve bu konuya kamuoyu ile de paylaşacağını belirterek, Başkan Sözütek'e destek verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Esob'da Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement