Adana Kent Konseyi, İftar Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Adana Kent Konseyi, İftar Programında Bir Araya Geldi

Adana Kent Konseyi, İftar Programında Bir Araya Geldi

Adana Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri iftar programında bir araya geldi.

15.07.2015 15:31

Adana Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri iftar programında bir araya geldi. Programın ardından yapılan toplantıda, meclis ve çalışma gruplarının projeleri hakkında bilgi verildi, istişarelerde bulunuldu.

Adana Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, dün akşam Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen ve Genel Sekreter Ekrem Aslan'ın ev sahipliğinde Park Zirve'de düzenlenen bir iftar yemeğinde bir araya geldi. Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, iftar yemeği sonrası düzenlenen Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'nda, Konsey'e bağlı meclis ve çalışma gruplarının yürüttüğü projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

KENT KONSEYİ, FARKINDALIK YARATIYOR

Kent Konseyi'nin yaptığı başarılı çalışmalara değinen Adana Büyükşehir Başkanvekili Ramazan Akyürek, "Kent Konseyi Adana'mız için, şehrin dinamiklerini harekete geçirmek ve projeler üretmek noktasında çok başarılı çalışmalar yapmakta. Aynı zamanda hemşehrilik bilincini uyandıracak ve kamuoyunda farkındalık yaratacak etkinliklere de imza atıyor" dedi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN 'ENGELSİZ ADANA'YA TAM DESTEK

Toplantıda, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, 'Engelsiz Adana' için yapılacak projelerde Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi ile birlikte hareket edileceği bilgisini paylaşırken, çalışma grubu başkanları Adnan Gümüş ve Cüneyt Erginkaya da çocuk işçiliğinin önlenmesi ve Adana Ulaşım Master Planı'nın tekrar yapılması konusunda görüş bildirdi.

GENÇLİK MECLİSİ TAKDİR TOPLADI

Gençlik Meclisi tarafından gerçekleştirilen üniversite tercih kılavuzu ve rehberlik hizmeti yürütme kurulu üyelerinin takdirini kazanırken, toplantı Yürütme Kurulu Üyeleri ve misafirlerin istişareleri ile son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Kent Konseyi, İftar Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement