Aday Gösterilmeyince CHP'den İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Aday Gösterilmeyince CHP'den İstifa Etti

Aday Gösterilmeyince CHP\'den İstifa Etti

Erzincan Geçit Belediyesi Başkanı Düzgün Bilgin, CHP’den yeniden aday gösterilmeyeceği haberi üzerine istifa ederek, DSP’ye geçti.

24.12.2013 17:34

Erzincan Geçit Belediyesi Başkanı Düzgün Bilgin, CHP'den yeniden aday gösterilmeyeceği haberi üzerine istifa ederek, DSP'ye geçti.

Basın toplantısı düzenleyen Başkan Bilgin, aday gösterilmeyerek belde halkına haksızlık yapıldığını iddia ederek; "Süreç yaklaştıkça partide bazı oyunlar döndüğünü gördüm. Halkın görüşleri alınmadan, milletvekili ve il yönetiminin kendi kafalarından çıkaracağı adayı göstereceklerini anladım" diye konuştu.

30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Erzincan merkeze bağlı Geçit Beldesi'ndeki CHP'li Belediye Başkanı Düzgün Bilgin, kendisine haksızlık yapıldığını iddia ederek, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Başkan Bilgin yerel seçimlere DSP'den aday olarak girme kararı aldı.

Başkan Bilgin düzenlediği basın toplantısında, iki dönemdir belde de belediye başkanlığı görevini başarıyla yürüttüğünü ifade ederek; "Çalışmalarım sonucunda halkımız 2014 yerel seçimlerinde yeniden aday olmamı önerdiler. Bende ekibimle beraber hizmetlerimizin devamı için CHP'den yeniden aday adayı oldum.

CHP Milletvekili Dr. Muharrem Işık ve il yönetimi başkan adayı seçiminde belde halkının seçeceği adayla seçime gireceklerini söylediler. Ama süreç yaklaştıkça partide bazı oyunlar döndüğünü gördüm. Halkın görüşleri alınmadan, milletvekili ve il yönetiminin kendi kafalarından çıkaracağı adayı göstereceklerini anladım. Bu nedenle, bunu kendime ve belde halkına yapılan büyük bir haksızlık olarak kabul edip CHP'den istifa ettim. Halkımızdan gelen istek üzerine DSP'den belediye başkan adayı oldum" diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Gösterilmeyince CHP'den İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan ÇELİK: İyi iş yapan grekirse 10 dönem belediye başkanlığı yapsın .Milletvekilleri ters düştüğü kişileri adaylıktan alması çok yanlış 2 0 Yanıtla

Advertisement