Add, Yerli Malı Haftasını Urla'da Sivil Toplum Örgütleri ile Kutladı - Son Dakika
Yerel

Add, Yerli Malı Haftasını Urla'da Sivil Toplum Örgütleri ile Kutladı

Add, Yerli Malı Haftasını Urla\'da Sivil Toplum Örgütleri ile Kutladı

Urla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yerli malı haftasını Urla’da kutlandı.

17.12.2013 13:24

Urla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yerli malı haftasını Urla'da kutlandı. Urla'da bulunan sivil toplum örgütlerinden Türk Kızılayı, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Urla Ziraat Odası, TEMAD, Bademler Köy Kalkınma Kooperatifi, Urla Tema Gönüllüleri, Türk Hava Kurumu, Karslılar Kültür Dayanışma Derneği, Slow Food, katkılarıyla Urla Urit Sosyal Etkinlikler Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sivil toplum kuruluşlarının üyeleri etkinlik öncesi evlerinden yapıp getirdikleri gıda maddelerini katılanlara dağıtarak yabancı ürünler yerine kendi yaptığımız, ürettiğimiz ürünlerin tüketilmesi konusunda halkın bilinçli olması gerektiğini vurguladılar.

Atatürkçü Düşünce Derneği Urla Şube Başkanı Ali Yanar, "Hepimizin sahip çıkması gereken tarım Türkiye'nin geleceği için çok önemlidir. Biz yurtseverler olarak yerli malı kullanmayı alışkanlık haline getirerek yerli tüketimi destekleyerek yeniden yola çıkacak Atatürk Cumhuriyetini, ülkemizi ve ulusumuzu aydınlığa kavuşturacağız" dedi.

Herkes İçin Acil Sağlık Derneği Başkanı Dr. Ülkümen Rodoplu, "Türkiye'nin kendi kendine yeten ülkelerden biriyken bugün her türlü maddeyi ithal eden bir ülke konumuna geldi." Dedi ve Sağlıklı Yaşam ve Beslenme konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Urla Şube Başkanı Ali Yanar Dr. Rodoplu'ya teşekkür belgesi ve çiçek sundu. Etkinlik türkü dinletisi "sazını al gel" ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Add, Yerli Malı Haftasını Urla'da Sivil Toplum Örgütleri ile Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement